these words are all we have

Jag lever på den här låten igen. Bastille är hur underbart bra som helst. Och hela videon medd pausen mitt i allt är bara så perfekt!!
 

I en värld som är så kall och hård som den här är du det enda jag begär

Åh så kär i dessa små!!
Även om de bara är nio ynka dagar sedan de föddes känns det som de varit en del av ens liv en längre tid men det är trots allt bara nio dagar idag.

 

 


såg du vad som hände, såg du att jag vände

Idag var min första gång i gruppen och det gick helt okej och inte så illa som jag hela tiden inbillat mig så det är ju bra.
Fast nu är det mesta kaos då ingen förstår någonting. Hej ångest, hej jag orkar inte med livet.

and my head told my heart this time no

Har jag sagt att jag är jätte kär? Näe, trodde väl inte det <3
 
 
 
 
Ps: Just nu skriver jag om hur de två småttingarna utvecklas så om ni vill se fler bilder och läsa mer är det bara att svänga in på BIRMABLOGGEN!

För du var solskenet och jag var ensam

Jag dör lycklighets döden!!
Två små fina pojkar kom till världen idag och det gick riktigt bra, trots att det är Violas första kull och hon är tre år nu! Lyckligast i världen!!

 

Soul embarks and we fall into the darkness inside

Alltså denna fantastiska underbara musiker. Matt Corby. Hans röst är så underbar så jag dör lite varje gång jag lyssnar på honom. Bara att inse, han har en speciell underbar röst.

Ska snart boka biljetter till hans spelning den 25 juni då han kommer tillbaks till Stockholm för att spela återigen. Ni kan inte förstå glädjen när jag förra året inte kunde gå då det var 18 års gräns och den andra spelningen låg i Lund.. Men nu fan, nu ska jag åka och se honom!
 
 


En flicka på snart 18 år i d enna värld. Lever mitt liv i kampen på att ta mig ifrån min självskada och depression. Och på vägen lära känna mig själv.